Citizen

Citizen BM8476-23EE - Stort armbåndsur i sort med chunky tal

Flere visninger

Citizen Citizen BM8476-23EE - Stort armbåndsur i sort med chunky tal
  • Kode: BM8476-23EE
  • Type: Herreur
BM8476-23EE er et minimalistisk armbåndsur fra Citizen med fede detaljer. Uret er designet i sort, hvilke går igen på urskiven. Uret er designet med fire tal, hvor resten er indikatorer. Både tal og indikatorer er hvide, og talene har fået et chunky design. Til det har BM8476-23EE fået en fed urrem i tekstil, der giver uret et mere casual look.
Specifikationer
Pris 1.295,00 DKK
Uret bliver ikke længere produceret

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Gratis fragt
Gratis bytte
Prisgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Urrem af nylon
Urets urrem er fremstillet af et slidstærkt og let nylon.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og simulerer trykpåvirkningen i stilstand. Ved aktivitet i vand øges trykpåvirkningen mærkbart, og derfor er dybdemeter klassificeringen i praksis lavere.


Kondens - Vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selv om de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Selvlysende overflade
En selvlysende overflade giver en langvarig oplysning i mørket. Der kræves blot en kort eksponering af lys, for at denne effekt kan muliggøres. Normalt er det viserne og timemarkeringen, der lyser.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan angives enten i et 12 timers eller 24 timers format.

Yderligere information

Specifikationer

Diameter 42 mm
Tykkelse 11 mm
Lænke/Rem Stofrem
Lænkens/remmens bredde 20 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Brun
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sort
Urskivefarve Sort
Varenummer BM8476-23EE
EAN 4974374227607
Køn Herreur
Bedømmelse

Citizen BM8476-23EE - Stort armbåndsur i sort med chunky tal er 42 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Indlæser...