Daniel Wellington

Daniel Wellington Classic Glasgow Dameur, Sølv, 36mm

Flere visninger

Daniel Wellington Daniel Wellington Classic Glasgow Dameur, Sølv, 36mm
  • Kode: ADW00100047
  • Type: Dameur
Dette Daniel Wellington Classic Glasgow dameur kendes på dets minimalistiske og afdæmpede design med Nato-rem i mørk blå og hvid, som står i flot kontrast til den tynde urkasse i sølv. Den lyse urtavle er er holdt minimalistisk med Daniel Wellingtons anerkendte logo samt enkle ikke-numeriske tidsindikatorer i sølv. Remmen kan let udskiftes, hvilket giver dig mulighed for at ændre udseendet på uret.
Specifikationer

Pris: 1.095,00 DKK Spar 30%

Vores pris 771,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Hurtig levering
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler af Daniel Wellingtons ure
Vi er autoriseret forhandler af Daniel Wellingtons ure. Dette garanterer, at du får et originalt ur med en dertilhørende service, når du vælger at købe dit ur hos os.

Urrem af nylon
Urets urrem er fremstillet af et slidstærkt og let nylon.

Tynd urkasse
Dette ur er produceret med en meget tynd urkasse, hvilket giver uret en stilfuld og eksklusiv følelse. Den lave profil gør uret ekstra anvendelig til skjorter og andet tætsiddende tøj.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Specifikationer

Diameter 36 mm
Tykkelse 5 mm
Lænke/Rem Stofrem (passer til håndled på ca 10-20 cm i omkreds)
Lænkens/remmens bredde 18 mm
Lænkens/remmens bredde 18
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Blå, Hvid
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sølv
Urskivefarve Hvid
Varenummer ADW00100047
EAN 7350068240430
Køn Dameur
Bedømmelse

Daniel Wellington Classic Glasgow Dameur, Sølv, 36mm er 36 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 5 mm.

  Indlæser...