Daniel Wellington

Daniel Wellington Classic Sheffield Dameur, Sølv, 36mm

Flere visninger

Daniel Wellington Daniel Wellington Classic Sheffield Dameur, Sølv, 36mm
  • Kode: ADW00100053
  • Type: Dameur
Daniel Wellington Classic Sheffield er et klassisk dameur med en sort behagelig læderrem, der er det perfekte match til den tynde sølvfarvede urkasse og hvide urtavle. At alle elementer er holdt enkle og neutrale understreger det stilfulde og klassiske i dameuret, og giver dig mulighed for at bruge det til vidt forskellige outfits. Urværket er kvarts og sikrer præcision. Du kan selv på få minutter udskifte remmen og dermed give dit ur et helt ny look.
Specifikationer

Pris: 1.295,00 DKK Spar 17%

Vores pris 1.071,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Leveringstid: 1-3 hverdage

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Gratis fragt
Gratis bytte
Prisgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler af Daniel Wellingtons ure
Vi er autoriseret forhandler af Daniel Wellingtons ure. Dette garanterer, at du får et originalt ur med en dertilhørende service, når du vælger at købe dit ur hos os.

Urrem af læder
Urremmen er fremstillet af læder.

Tynd urkasse
Dette ur er produceret med en meget tynd urkasse, hvilket giver uret en stilfuld og eksklusiv følelse. Den lave profil gør uret ekstra anvendelig til skjorter og andet tætsiddende tøj.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Specifikationer

Diameter 36 mm
Tykkelse 5 mm
Lænke/Rem Læderrem (passer til håndled på ca 12-20 cm i omkreds)
Lænkens/remmens bredde 18
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sølv
Urskivefarve Hvid
Varenummer ADW00100053
EAN 7350068240492
Køn Dameur
Bedømmelse

Daniel Wellington Classic Sheffield Dameur, Sølv, 36mm er 36 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 5 mm.

  Indlæser...