Boss Orange

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Boss Orange fra det tyske designermærke Hugo Boss, anlægger en yngre og mere farverig stil end det traditionelle og mere konservative look som vi kender Hugo Boss på. Urene fra Boss Orange er en blanding af kontrastfarver og utraditionelle materialer, ofte med orange indflydelse, som giver et unikt udseende der tiltrækker opmærksomhed. Den tyske kvalitet er gennemgående i alle modeller og det dyre look afspejles heldigvis ikke i prisen. Med Boss Orange får du et moderne ur i sublim kvalitet fra en af de helt store designere, til en yderst fornuftig pris.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af Hugo Boss ure i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på urets ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her