Hvorfor handle hos os?

Vi synes selv, at der er en lang række gode grunde til, hvorfor du skal købe dit nye ur på netop Superstar.dk. Hvis du endnu ikke er overbevist af vores store udvalg og gode priser, kan du på denne side læse lidt mere om nogle af de fordele, du får, når du handler hos os.


365 dages fuld returret

Når du handler hos Superstar.dk, har du altid 365 dage til at bestemme dig for, om varen lever op til dine forventninger. Hvis du vil have pengene retur eller vil ombytte til en anden vare, kan dette gøres nemt og uden nogen former for skjulte gebyrer, så længe du returnerer varen i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den.

Dag til dag-levering

Hvis varen er på lager ved bestilling, har du den dagen efter, så længe din bestilling er lagt inden kl. 15.00, og den efterfølgende dag er en hverdag. Du kan se aktuel lagerstatus ved at klikke dig ind på den enkelte vare.

Gratis ombytning

Superstar.dk bytter med et smil, og vælger du at ombytte til en anden vare, er fragten på vores regning - dette gælder både portoen til returforsendelsen og for varen du ombytter til. Ombytningen klares nemt ved hjælp af vores retursystem. Det eneste du skal bruge for at oprette en retursag er dit kundenummer samt ordre- eller fakturanummer.

Minimum to års garanti

Superstar.dk tilbyder altid to års garanti på alle varer. Du kan se hvor lang tid garantien gælder for en specifik vare, ved at klikke dig ind på varen.

Gratis fragt på alle ordrer

Uanset hvor lidt eller meget du bestiller, er fragten på vores regning.


X

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld