Seiko

Seiko SPC188P1 - Armbåndsur til herre i rustfrit stål med deltajer i rødguld

Flere visninger

Seiko Seiko SPC188P1 - Armbåndsur til herre i rustfrit stål med deltajer i rødguld
  • Kode: SPC188P1
  • Type: Herreur
Dette fede herreur har fokus på sammenspillet mellem design og funktionalitet. Uret er vandtæt til 10 ATM, og det er udstyret med tre kronografer. Dette medfører, at uret har to stopure og et 24-timers ur. Ydermere har uret ligeledes en datoviser. Dette spiller sammen med urets dualistiske design. Uret har nemlig kassen og formen som et sportsur, hvilke også kommer til syne med urets lænkerem. Urets farver er modsat elegante, hvor uret er produceret i rustfrit stål med detaljer i rødguld.
Specifikationer

Pris: 3.295,00 DKK Spar 35%

Vores pris 2.156,00 DKK

På lager: Nej
Leveringstid: Leveringstid: i restordre

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Hurtig levering
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og simulerer trykpåvirkningen i stilstand. Ved aktivitet i vand øges trykpåvirkningen mærkbart, og derfor er dybdemeter klassificeringen i praksis lavere.


Kondens - Vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selv om de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Kronograf
Bruges til at måle et tidsinterval. Typisk konstrueret som mindre urskiver i urets midte. Det internationale ord er Chronograph.

Selvlysende overflade
En selvlysende overflade giver en langvarig oplysning i mørket. Der kræves blot en kort eksponering af lys, for at denne effekt kan muliggøres. Normalt er det viserne og timemarkeringen, der lyser.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Rustfri stållænke
Hårdfør, langtidsholdbar og elegant. Urets lænke af rustfrit stål giver det et klassisk kvalitetslook.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Specifikationer

Diameter 43 mm
Tykkelse 11 mm
Lænke/Rem Rustfri stållænke (passer til håndled på ca 14-22 cm i omkreds)
Lænkens/remmens bredde 26 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Datovisning Ja
Låstype Foldelås
Farve på lænke/rem Kobber, Rødguld, Sølv
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Kobber, Rødguld, Sølv
Urskivefarve Hvid, Kobber, Rødguld, Sølv
Varenummer SPC188P1
EAN 4954628206312
Køn Herreur
Bedømmelse

Seiko SPC188P1 - Armbåndsur til herre i rustfrit stål med deltajer i rødguld er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Indlæser...