Seiko

Seiko SSB177P1 - Funktionelt herreur med lænkerem i fedt design

Flere visninger

Seiko Seiko SSB177P1 - Funktionelt herreur med lænkerem i fedt design
  • Kode: SSB177P1
  • Type: Herreur
SSB177P1 er et ur, som kan det hele. Seiko har sørget for, designet er i top med urkassen og lænkeremmen i rustfrit stål. Urskiven og den omridsende urkrans og er i en fed metal blå, der giver uret et moderne look. Urskiven er spækket med seje detaljer, som kronograferne og indikatorerne i rustfrit stål. Dette medfører ligeledes den høje funktionalitet, der skinder igennem, da uret er vandtæt ned til 10 ATM. Uret funktioner tæller ligeledes stopur og datoviser.
Specifikationer
Pris 1.995,00 DKK
På lager: Nej
Leveringstid: Leveringstid: i restordre

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Hurtig levering
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Kronograf
Bruges til at måle et tidsinterval. Typisk konstrueret som mindre urskiver i urets midte. Det internationale ord er Chronograph.

Tachymeter
Kan anvendes til udregning af eksempelvis hastigheder. Hvis man f.eks. måler tiden, det tager en bil at køre 1 km, kan hastigheden aflæses ved, at sekundviseren peger på tachymeteret.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Rustfri stållænke
Hårdfør, langtidsholdbar og elegant. Urets lænke af rustfrit stål giver det et klassisk kvalitetslook.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og simulerer trykpåvirkningen i stilstand. Ved aktivitet i vand øges trykpåvirkningen mærkbart, og derfor er dybdemeter klassificeringen i praksis lavere.


Kondens - Vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selv om de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Specifikationer

Diameter 43 mm
Tykkelse 11 mm
Lænke/Rem Rustfri stållænke skruer (passer til håndled på ca 14-22 cm i omkreds)
Lænkens/remmens bredde 22 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Datovisning Ja
Låstype Foldelås
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Blå, Sølv
Urskivefarve Blå
Varenummer SSB177P1
Køn Herreur
Bedømmelse

Seiko SSB177P1 - Funktionelt herreur med lænkerem i fedt design er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Indlæser...