Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger 1781694 - Minimalistisk armbåndsur i sølv til damer i unikt design

Flere visninger

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger 1781694 - Minimalistisk armbåndsur i sølv til damer i unikt design
  • Kode: 1781694
  • Type: Dameur
1781694 er et ekstravagant dameur i minimalistisk design fra Tommy Hilfiger. Uret er sølv med hvidurskive. På den hvide urskive ses urets tal og indikatorer, der matcher resten af uret i den smarte sølvfarve. 1781694 er ydermere designet med unikke visere, hvor sekundviseren er blå, og minut viseren er prydet af Tommy Hilfiger logoet, der ligeledes er at finde på urskiven. Uret har en flot lænkerem med foldelås, der bidrager til at uret er vandtæt til 3 ATM.
Specifikationer

Pris: 1.295,00 DKK Spar 35%

Vores pris 840,00 DKK

Uret bliver ikke længere produceret

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Gratis fragt
Gratis bytte
Prisgaranti
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Rustfri stållænke
Hårdfør, langtidsholdbar og elegant. Urets lænke af rustfrit stål giver det et klassisk kvalitetslook.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.


Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Specifikationer

Diameter 38 mm
Tykkelse 7 mm
Lænke/Rem Rustfri stållænke (passer til håndled på ca 12-18 cm i omkreds)
Lænkens/remmens bredde 18 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Foldelås
Farve på lænke/rem Sølv
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sølv
Urskivefarve Hvid
Varenummer 1781694
Køn Dameur
Bedømmelse

Tommy Hilfiger 1781694 - Minimalistisk armbåndsur i sølv til damer i unikt design er 38 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 7 mm.

  Indlæser...