Daniel Wellington Classy

Classy er Daniel Wellingtons serie dedikeret til kvinder. Serien indeholder elegante ure, til den moderne kvinde, der gerne vil fremhæve sin femininitet, men stadig være moderne med et individuelt look. Urene i sølv eller rådguld og fås med læderrem eller nato rem. Urskiven er designet i knækket hvid, og giver særligt eksklusivt look på håndledet. Den elegante serie er tilgængelig to størrelser, 26mm og 34mm. Classy 26mm stråler af minimalisme og den mere klassiske stil, hvor classy 34 henvender sig mere til den elegante kvinde, der vil skilde sig ud. Begge modeller har en yderst tynd urkasse på 6mm, der bidrager til det elegante look.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af Daniel Wellington ure i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på urets ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.
Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Urkassefarve
Urkasse materiale
Glastype
Urværk
Vandbeskyttelse
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

2 varer

pr. side
Stigende orden

2 varer

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her

Produktet er lagt i din indkøbskurv!