WeWOOD Date

WeWOODs urkollektion Date rummer en række unikke armbåndsure, som alle naturligvis er skabt i forskellige og lækre træsorter. At urene er skabt i træ gør dem ekstra unikke, da du vil opleve at farve og struktur kan være lidt forskellig fra ur til ur. Den store variation i valg af træsorter og farver i urene fra Date kollektionen gør at der er noget for en hver smag og til enhver hudfarve. Urene er kendetegnet ved deres runde urskive med ikke-numeriske timeindikatorer, som er med til at give urskiven et enkelt look. Alle urene er skabt med det meget præcise Miyota urværk, så du er sikker på at komme til tiden. 

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af WeWOOD ure i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på urets ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.
Indlæser...
Filtrer
Fjern alle
Aktive filtre
  1. Urskivefarve 135 Fjern dette produkt
  2. Urkasse materiale 145 Fjern dette produkt
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her

Produktet er lagt i din indkøbskurv!