Bulova

Bulova 96A118 - Diskret, moderne og mekanisk ur med synlig urværk

Flere visninger

Bulova Bulova 96A118 - Diskret, moderne og mekanisk ur med synlig urværk
Kode: 96A118
Type: Herreur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Hvis du er træt af et batteri som går ud, er modellen 96A118 helt sikkert noget for dig. Det mekaniske ur er nemlig en del af Bulova’s Automatic kollektion, og er derfor drevet af dine bevægelser. Den vil aldrig gå ud, så længe du holder den kørende. Lænke og urkasse er lavet i det holdbare og skinnende materiale rustfrit stål, hvilket sammen med den hvide baggrund på urtavlen giver uret et diskret look. Iøjefaldende ved denne model er, at urværket er synligt under urets kronografer. Indikatorerne er i romer-tal og viserne er i en flot metallisk blå. En sidste detalje ved uret er, at det kan tåle et tryk på 30 ATM.
Specifikationer

Vejl. Pris: 4.195,00 DKK Spar 26%

Vores pris 3.099,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Automatisk urværk
Dette ur har et automatisk urværk, som lader op, mens du bevæger dig. Hvis uret ikke anvendes dagligt, kan det ligge stille i omkring et døgn (hvis det var helt opladt), inden det atter skal oplades. Hvis uret er gået i stå grundet en uregelmæssig anvendelse, starter det igen efter blot nogle få sekunders bevægelse.

Sfærisk glas
Overfladen på uret er afrundet, hvilket resulterer i et mere stabilt glas, der er mere modstandsdygtigt over for ekstreme forhold.

Ekstra urskive til et 24-timers-format
Inden i den normale urskive findes der en mindre urskive i et 24-timers-format.

Selvlysende overflade
En selvlysende overflade giver en langvarig oplysning i mørket. Der kræves blot en kort eksponering af lys, for at denne effekt kan muliggøres. Normalt er det viserne og timemarkeringen, der lyser.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 40 mm
Tykkelse 9 mm
Lænke/Rem Rustfri stållænke (fits wrist of about 14-24 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 20 mm
Glas Mineral
Urværk Automatik
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Sommerfuglelås
Farve på lænke/rem Sølv
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sølv
Urskivefarve Hvid, Sølv
Mærke Bulova
Varenummer 96A118
EAN 7613077466926
Køn Herreur
Bedømmelse

Bulova 96A118 - Diskret, moderne og mekanisk ur med synlig urværk er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Indlæser...