Hvorfor handle hos os?

Indlæser...


Vi synes selv, at der er en lang række gode grunde til, hvorfor du skal købe dit nye ur på netop Superstar.dk. Hvis du endnu ikke er overbevist af vores store udvalg og gode priser, kan du på denne side læse lidt mere om nogle af de fordele, du får, når du handler hos os.Minimum to års garanti

Superstar.dk tilbyder altid to års garanti på alle varer. Du kan se hvor lang tid garantien gælder for en specifik vare, ved at klikke dig ind på varen.


14 dages fuld returrett

Når du handler hos Superstar.dk, har du altid 14 dage til at bestemme dig for, om varen lever op til dine forventninger. Hvis du vil have pengene retur eller vil ombytte til en anden vare, kan dette gøres nemt og uden nogen former for skjulte gebyrer, så længe du returnerer varen i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den.

Dag til dag-levering

Hvis varen er på lager ved bestilling, har du den dagen efter, så længe din bestilling er lagt inden kl. 15.00, og den efterfølgende dag er en hverdag. Du kan se aktuel lagerstatus ved at klikke dig ind på den enkelte vare.

Dansk butik

Superstar.dk er en dansk virksomhed, hvilket er din garanti for at uret er ægte.

Fra 35 kr i fragt på alle ordrer


Vi har i dag følgende leveringsmåder på Superstar.dk:

Levering til pakkeshop - 1-2 hverdage (GLS) 35 kr
Levering til pakkeshop - 1-2 hverdage (PostNord) 40 kr
Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (GLS) 59 kr
Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (GLS) 49 kr
Levering samme aften (Burd Delivery - København og omegn) 39 kr
Afhentning på vores lager i Søborg - Generatorvej 8C 2tv, 2860 Søborg - 0-1 hverdage Gratis

Bemærk: Dette er den estimerede leveringstid fra fragtselskaberne, og ikke en garanteret leveringstid.


Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her