Lacoste

Lacoste 2000803 - Moderne og sporty dameur med både keramik og stål

Flere visninger

Lacoste Lacoste 2000803 - Moderne og sporty dameur med både keramik og stål
Kode: 2000803
På lager: Nej
Type: Dameur
Leveringstid: Leveringstid: i restordre

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Dette ur kommer fra det meget omtalte mærke lacoste. Dette ur er både moderne og sporty på samme tid. Uret har en hvid urkasse, som er lavet af keramik. Lænken er lavet af både sølvfarvet stål og hvid keramik, som urkassen. Urtavlen er hvid, og er dekoreret med et stilfyldt mønster, samt tre flotte kronografer. Derudover findes det klassiske krokodille logo også på den øvre halvdel af urtavlen.
Specifikationer

Vejl. Pris: 2.195,00 DKK Spar 31%

Vores pris 1.516,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Kronograf
Bruges til at måle et tidsinterval. Typisk konstrueret som mindre urskiver i urets midte. Det internationale ord er Chronograph.

Ekstra urskive til et 24-timers-format
Inden i den normale urskive findes der en mindre urskive i et 24-timers-format.

Plasticrem
En letvægtsrem med lang holdbarhed.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 39 mm
Tykkelse 12 mm
Lænke/Rem Plastiklænke (fits wrist of about 12-20 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 19 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Foldelås
Farve på lænke/rem Hvid, Sølv
Urkasse materiale Plastik
Urkassefarve Hvid, Sølv
Urskivefarve Hvid, Krystal
Mærke Lacoste
Varenummer 2000803
Køn Dameur
Bedømmelse

Lacoste 2000803 - Moderne og sporty dameur med både keramik og stål er 39 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Indlæser...