Lacoste

Lacoste 2000933 – Mørkeblå og guldfarvet dameur med stilet struktur.

Flere visninger

Lacoste Lacoste 2000933 – Mørkeblå og guldfarvet dameur med stilet struktur.
Kode: 2000933
Type: Dameur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Dette lækre dameur er designet af det franske mærke Lacoste. Dameuret har en flot udformning med smukke komponenter i passende farver. Uret har en mørkeblå, mønstret læderrem. Læderremmen matcher baggrunden på urskiven, som ligeledes er mørkeblå. Urskiven har guldfarvede og hvide indikatorer. Kassen er også guldfarvet i rustfrit stål og passer fint til urets helhed.
Specifikationer

Vejl. Pris: 1.495,00 DKK Spar 31%

Vores pris 1.034,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Urrem af læder
Urremmen er fremstillet af læder.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 39 mm
Tykkelse 10 mm
Lænke/Rem Læderrem (fits wrist of about 14-19 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 18 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Blå
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Guld
Urskivefarve Blå, Krystal
Mærke Lacoste
Varenummer 2000933
EAN 7613272200325
Køn Dameur
Bedømmelse

Lacoste 2000933 – Mørkeblå og guldfarvet dameur med stilet struktur. er 39 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 10 mm.

  Indlæser...