Michael Kors

Michael Kors Access MKGO White / Gold MKT5071

Flere visninger

Michael Kors Michael Kors Access MKGO White / Gold MKT5071
Kode: MKT5071

Lagerstatus: På lager

Type: Dameur
Leveringstid: 1-2 hverdage

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er lukket idag onsdag d. 15. januar. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser. Butikken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18 fra torsdag d. 16. januar igenVi er udpeget som autoriseret netbutik for Michael Kors ure, og du er derved garanteret et 100% originalt Michael Kors ur med officiel garanti og service.
Specifikationer

Vejl. Pris: 2.495,00 DKK Spar 6%

Vores pris 2.346,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.


Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Yderligere information

Yderligere information

Diameter 43 mm
Tykkelse 7 mm
Lænke/Rem Silikone
Lænkens/remmens bredde 20 mm
Urværk Digital
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Hvid
Urkasse materiale Aluminium
Urkassefarve Guld
Urskivefarve LCD/LED
Mærke Michael Kors
Varenummer MKT5071
EAN 4013496575811
Køn Dameur
Bedømmelse

Michael Kors Access MKGO White / Gold MKT5071 er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 7 mm.

  Indlæser...