Seiko

Seiko SUP872P1 - Elegant herreur med solar teknologi og flot urskive

Flere visninger

Seiko Seiko SUP872P1 - Elegant herreur med solar teknologi og flot urskive
Kode: SUP872P1
Type: Herreur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

SUP872P1 er et funktionelt ur i klassisk minimalistisk design fra japanske Seiko. Uret er spækket med fede detaljer og funktioner. SUP872P1 er eksempelvis produceret med safirglas, der beskytter imod ridser. Ydermere er uret udstyret med Seikos solar teknologi, der betyder, at uret lader sit batteri op via lys. Denne høj funktionalitet er kombineret med det flotte design. SUP872P1 er designet i en gulddublé kombineret med en smuk læderrem og hvid urskive. Urskiven er prydet af guld detaljer.
Specifikationer

Vejl. Pris: 1.395,00 DKK Spar 26%

Vores pris 1.034,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Tynd urkasse
Dette ur er produceret med en meget tynd urkasse, hvilket giver uret en stilfuld og eksklusiv følelse. Den lave profil gør uret ekstra anvendelig til skjorter og andet tætsiddende tøj.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 37 mm
Tykkelse 6 mm
Lænke/Rem Læderrem (fits wrist of about 14-21 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 20 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Sort
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Guld
Urskivefarve Hvid
Mærke Seiko
Varenummer SUP872P1
EAN 4954628199614
Køn Herreur
Bedømmelse

Seiko SUP872P1 - Elegant herreur med solar teknologi og flot urskive er 37 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 6 mm.

  Indlæser...