Timex

Timex Expedition Shock T49896 - Ur i gennemgående sort med digitalt display

Flere visninger

Timex Timex Expedition Shock T49896 - Ur i gennemgående sort med digitalt display
Kode: T49896
Type: Herreur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er lukket idag onsdag d. 15. januar. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser. Butikken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18 fra torsdag d. 16. januar igen

Som Timex så præcist skriver, så er denne T49896 model designet til at klare hårde udendørsaktiviteter. Uret er derfor stødsikkert i forhold til I.S.O standard, vandtæt ned til 10 ATM og den robuste urkasse er lavet i slidstærkt resin. Uret giver dig også funktioner såsom stopur, 24-timers nedtælling og forskellige alarmer. Displayet viser dato, dag samt måned og er beskyttet af mineralglas. Urkassen er stor med en diameter på 45 mm.
Specifikationer

Vejl. Pris: 495,00 DKK Spar 30%

Vores pris 346,00 DKK

 
3.0 star rating 1 Anmeldelse
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Gummirem
Dette ur har en rem lavet af gummi

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og simulerer trykpåvirkningen i stilstand. Ved aktivitet i vand øges trykpåvirkningen mærkbart, og derfor er dybdemeter klassificeringen i praksis lavere.


Kondens - Vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selv om de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Urkapsel af harpiksUrets urkapsel er fremstillet af naturligt harpiks, som både er meget slidstærkt og fleksibelt.

Yderligere information

Yderligere information

Diameter 45 mm
Tykkelse 13 mm
Lænke/Rem Gummirem (fits wrist of about 14-22 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 22 mm
Glas Acryl
Urværk Digital
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Sort
Urkasse materiale Resin
Urkassefarve Sort
Urskivefarve LCD/LED, Sort
Mærke Timex
Varenummer T49896
Køn Herreur
Bedømmelse

Timex Expedition Shock T49896 - Ur i gennemgående sort med digitalt display er 45 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 13 mm.

  Indlæser...