Timex

Timex Weekender T2N747 - Ur med rød/blå nylonrem og hvid urtavle

Flere visninger

Timex Timex Weekender T2N747 - Ur med rød/blå nylonrem og hvid urtavle
Kode: T2N747
Type: Dameur, Herreur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken har åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Weekender Chrono Timex ur, med rund hvid urtavle med flotte detaljer. Her får du en kronograf og forskellige numeriske og ikke-numeriske tidsindikatorer. Den slidstærke nylonrem med blå og røde striber matcher flot den elegante urskive. Modellen er vandtæth og urskiven beskyttes af stærkt mineralglas. Det er uden tvivl et moderne og klassisk ur.
Specifikationer

Vejl. Pris: 495,00 DKK Spar 33%

Vores pris 331,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Urrem af nylon
Urets urrem er fremstillet af et slidstærkt og let nylon.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .

Yderligere information

Yderligere information

Diameter 38 mm
Tykkelse 9 mm
Lænke/Rem Stofrem (fits wrist of about 12-20 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 20 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Blå, Rød
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sølv
Urskivefarve Hvid
Mærke Timex
Varenummer T2N747
Køn Dameur, Herreur
Bedømmelse

Timex Weekender T2N747 - Ur med rød/blå nylonrem og hvid urtavle er 38 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Indlæser...