Wenger

Wenger Sea Force Arctic Light - Herreur, Special box

Flere visninger

Wenger Wenger Sea Force Arctic Light - Herreur, Special box
Kode: 60.0641.112
Type: Herreur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er sommerlukket fra mandag 3. august, til og med fredag 4. september. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser

Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Wenger Seaforce Arctic Light er et unikt herreur med fokus på Arktis. En del af et projekt, som handler om at sætte fokus på skønheden mod nord, som bl.a. kommer til udtryk i indgraveringen af den Arktiske Cirkel på urskiven og bagsiden af urkassen. Uret har en blå urkrans og silikone urrem. Med uret følger Uri Golmans fotobog, som begge kommer i en vandtæt kasse der kan bruges til forskellige formål. Støt op om Wenger Arctic Light projektet!
Specifikationer
Pris 2.799,00 DKK
 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Schweizisk urværk
Kendt som det bedste urværk i verden og med et kvalitetsstempel af den højeste karat.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Selvlysende overflade
En selvlysende overflade giver en langvarig oplysning i mørket. Der kræves blot en kort eksponering af lys, for at denne effekt kan muliggøres. Normalt er det viserne og timemarkeringen, der lyser.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 42 mm
Tykkelse 11 mm
Lænke/Rem Silikone (fits wrist of about 14-22 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 22 mm
Glas Safir
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 20 atm (Dykning med snorkel)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Blå
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sølv
Urskivefarve Hvid, Sølv
Mærke Wenger
Varenummer 60.0641.112
Køn Herreur
Bedømmelse

Wenger Sea Force Arctic Light - Herreur, Special box er 42 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Indlæser...