Dyrberg/Kern ure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Remtype
Urskivefarve
Urkassefarve
Diameter
Tykkelse
Pris

2 varer

Stigende orden
Dyrberg Kern Privilegia - Dameur med gylden urkasse og sort læderrem
Dyrberg/Kern Privilegia SL 4G5 337517
Vores pris 999 kr. Vejl. pris 1.199 kr.
Se mere
Dyrberg Kern Splendid
Dyrberg Kern Splendid
Vores pris 699 kr. Vejl. pris 999 kr.
Se mere
pr. side
Det danske ur- og smykkemærke Dyrberg/Kern er det oplagte valg for den moderne og selvsikre kvinde, der ønsker et ur som tydeligt udtrykker personlig stil og skønhed. Dyrberg/Kern skaber to årlige kollektioner af sofistikerede og moderne ure samt smykker, hvor kvalitet, innovation og design er i fokus. Konceptet for Dyrberg/Kerns ure er enkelt - urene skal være ligeså smukke som et smykke. Inspirationen hentes bl.a. fra materielle tendenser og den nyeste mode. Perler, sten og krystaller indkøbes fra alle verdenshjørner, såsom Italien, Kina og Afrika. Herefter skabes Dyrberg/Kerns unikke og stilfulde produkter, som er blevet yderst populære og velkendte i hele verden.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af Dyrberg/Kern ure i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på urets ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her