Om Superstar.dk

Indlæser...


Vi vil ikke fylde denne side med en lang smøre om, Corporate Social Responsibility og at vores mål er at tilbyde den bedste kundeservice. God kundeservice er i vores øjne en selvfølge, og god opførsel samt ansvarlighed er en selvfølge i vores virksomhed. Vi vil derimod fylde siden med nogle virksomhedsoplysninger og fortælle dig, at vi er passionerede for det, vi laver, nemlig at finde de bedste, smarteste og nyeste ure og tilbyde dem til dig på en let og overskuelig måde til fornuftige priser.

Vi har efterhånden solgt ure på nettet i 11 år, og vi regner med at blive ved mange år endnu. Vi er hele tiden på jagt efter nye trends og tendenser i modeverdenen, og du kan finde os til mange af de forskellige mode- og tøjmesser, der arrangeres rundt omkring i landet hvert år. Samtidig sidder vores udviklerteam og sørger for at gøre online shopping på vores side så let og overskueligt som overhovedet muligt for dig som kunde.


Vi håber på at kunne give dig en shoppingoplevelse ud over det sædvanlige.Oplysninger om virksomheden

Virksomheden blev stiftet d.14.09.2007 og er i blandt Danmarks største forhandler af bl.a. Casio ure.

Adresse og anden info:
Superstar A/S
Generatorvej 8C, 2. tv.
2860 Søborg

Cvr-nr: 33773749

Bankforbindelse:
Nykredit
Kontonr: 0004474486
Reg. nr: 8117
IBAN-nummer: DK5081170004474486
BIC/SWIFT: NYKBDKKK:

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her