Garmin ure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Pris

10 varer

Stigende orden
pr. side
Garmin er kendt for deres GPS produkter til lands og til vands. De laver desuden nogle af markedets bedste produkter indenfor pulsure og sportsure.. De mest kendte er GPS urene Forerunner 305, 310xt, 405 og 405cx . De fleste Garmin ure har indbygget GPS (Global Positioning System) og er oftest målrettet mod løbere, triatleter og andre sportsfolk. Garmin har et stort udvalg løbeure og alm. pulsure med footpod som måler distance og hastighed.
GPS-enheden er med til at udmåle en præcis måling af tid, højde, puls og tempo som alt sammen er vigtigt for at opnå den bedst mulige træning. Garmin ure er blevet en seriøs konkurrent til de andre producenter på markedet for alm. pulsure, og nedenfor kan du se vores udvalg indenfor de populære Garmin ure. Du kan også se vores store udvalg af pulsure og løbeure fra de førende mærker i Verden. Alle Garmin ure leveres i en Garmin præsentationsæske med manual.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af Garmin i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på urets ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her