Garmin ure

Garmin er kendt for deres GPS produkter til lands og til vands. De laver desuden nogle af markedets bedste produkter indenfor pulsure og sportsure.. De mest kendte er GPS urene Forerunner 305, 310xt, 405 og 405cx . De fleste Garmin ure har indbygget GPS (Global Positioning System) og er oftest målrettet mod løbere, triatleter og andre sportsfolk. Garmin har et stort udvalg løbeure og alm. pulsure med footpod som måler distance og hastighed.
GPS-enheden er med til at udmåle en præcis måling af tid, højde, puls og tempo som alt sammen er vigtigt for at opnå den bedst mulige træning. Garmin ure er blevet en seriøs konkurrent til de andre producenter på markedet for alm. pulsure, og nedenfor kan du se vores udvalg indenfor de populære Garmin ure. Du kan også se vores store udvalg af pulsure og løbeure fra de førende mærker i Verden. Alle Garmin ure leveres i en Garmin præsentationsæske med manual.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af Garmin i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på urets ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.

Sorter stigende

16 vare(r)

Sorter stigende

16 vare(r)

  Indlæser...