Fragt & Leveringstid hos Superstar.dk

Indlæser...

UrKompagniet.dk giver mulighed for dag-til-dag levering for bestillinger foretaget inden klokken 15 på hverdage og indenfor Danmarks grænser
Denne leveringstid gælder for alle ure, vi har på lager (leveringstid og lagerstatus kan i øvrigt læses på de enkelte ures produktside). Rent praktisk betyder det, at modtager vi din bestilling på en hverdag inden klokken 15.00, vil vi som oftest sende uret med det samme, såfremt du har valgt prioriteret fragt. Sker ordren efter klokken 15.00, eller på en ikke-hverdag, vil dit ur blive sendt næste efterfølgende hverdag (såfremt den valgte fragtmetode tilsiger hurtig levering).

Vi har i dag følgende leveringsmåder på Superstar.dk:

Leveringsmetoder Danmark Pris
Levering til pakkeboks/postbutik - 1-2 hverdage (PostNord) 35 kr
Levering til privatadresse - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
Levering til arbejdsplads - 1-2 hverdage (PostNord) 49 kr
Levering samme aften (Burd Delivery - København og omegn) 39 kr

 

PostNord - 1-2 hverdage
PostNord bringer pakkerne ud til vores kunder. Ved levering udenfor Danmarks grænser (Grønland, Færøerne, Jan Mayen, Svalbard og Finland) er der et tillæg på 150-200 danske kroner.

Levering samme aften med Burd Delivery
Vi har også et samarbejde med Burd Delivery, der leverer pakker til København og omegn samme aften mellem 17.30 og 22.00. Læs mere om samme aften levering af dit nye ur med Burd Delivery her.

Leverer I udenfor Danmark?
Vi leverer til Grønland, Færøerne, Finland, Svalbard og Jan Mayen. Da pålægges et fragttillæg på 150-200 kr. (Til Færøerne, Grønland, Svalbard og Jan Mayen selger vi uten moms). For Norge og Sverige anbefaler vi vores shops: Klokkegiganten.no og Klockgiganten.se.

 

 

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her