Daniel Wellington

Daniel Wellington ure

Indlæser...

Varer 1-48 af 239

Stigende orden
Daniel Wellington Grace Selwyn Rose 0554DW
Daniel Wellington Grace Selwyn Rose 0554DW
Vores pris 1.099 kr. Vejl. pris 1.499 kr.
Se mere
Side
pr. side
Urene fra Daniel Wellington forbindes med preppy-stilen, som i den grad præger dagens modebillede. Historien bag mærket er venskabet mellem grundlæggerne Filip Tysander og britiske Daniel Wellington.
Daniel Wellington var en mand med klassisk stil, som brugte sine Rolex ure med gamle nato-remme fra den britiske marine. Grundlæggeren blev inspireret af sit venskab med Hr. Wellington, samt hans klassiske og tidløse stil. Urene har således fået tilført en del af den klassiske stil tilført inspirationen fra Wellingtons brug af nato-remme. Alle urene har et stilrent, elegant og minimalistiks design med forskellige farvemønstre på de remme, der er inspireret af de gamle nato-remme.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af Daniel Wellington ure i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på urets ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.

Classic herreure
Classic dameure
Classic Black herreure
Classic Black dameure
Dapper herreure
Dapper dameure
Classy dameure

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her