WeWOOD ure

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

WeWOODs smarte træure er unikke, øko-venlige og flotte på deres helt egen måde. Urene bliver hovedsageligt produceret af genbrugstræ og mekanikken leveres af Miyota, som er højt specialiserede i, at levere mekaniske dele til urfabrikanter i hele verden. WeWOOD sætter fokus på vores planet og økosystem gennem et samarbejde med American Forests. Siden 1990 har de plantet mere end 40 millioner træer, der hjælper vores planet i restruktureringen af naturen ved at plante et træ for hvert WeWOOD ur der bliver solgt. WeWOODs produkter lader os nyde naturen og dens simplicitet, samtidig med at vi gør en forskel. Produkterne er uden kunstige eller giftige stoffer - WeWOOD urene indånder den samme luft som dig.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af WeWOOD ure i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på urets ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her