B2B & Engroshandel

Indlæser...
Er du en virksomhed eller en forening og ønsker I at købe et større parti varer, giver vi jer gerne et godt tilbud herpå. Læs nærmere herunder for at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde.


Virksomheder

Er I på jagt efter årets firmajulegave eller står i af andre årsager og har brug for en større mængde af nogle af de varer der findes på Superstar.dk, skal I endelig tage kontakt. Vi kan tilbyde skarpe priser på både varer og gavekort. Skriv til info@superstar.dk eller ring på tlf. 61712996, og lad os tage en snak omkring hvilke muligheder vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

OBS: Vi sælger ikke til virksomheder der har for øje at videresælge varerne.


Foreninger og sportsklubber

Vi får jævnligt henvendelser fra foreninger og sportsklubber, der skal bruge løbeure, pulsudstyr eller lignende. Er du en af dem, kan vi helt sikkert strikke et rigtig godt tilbud sammen, der passer til netop jeres forening. Du kan kontakte os på info@superstar.dk eller ring på tlf. 61712996, for at høre nærmere om hvilke muligheder vi kan tilbyde.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her