Uber Chief

Diesel er et Italiensk designer mærke der blev grundlag tilbage i 1978. Mærket er bedst kendt for at lave tøj til unge mennesker og er især kendte for de populære Diesel Jeans. I dag finder du Diesel mærket på alt lige fra parfumer over fodtøj til ure. Diesel ure bliver ligesom mange andre designer mærker produceret af det amerikanske firma Fossil der er kendt for kvalitet og lækkert design af de ure de producerer. Her på siden finder du et bredt sortiment af Diesel ure, med utroligt store besparelser at hente. Alle Diesel ure leveres i en flot Diesel urkasse og med manual. Der ydes 2 års garanti på alle vores Diesel ure.{tekstbund}

Historien om Diesel

Diesel blev grundlagt tilbage i 1978 af Renzo Rosso og Adriano Goldschmied, men i 1985 overtog Renzo Rosso hele virksomheden, og i 1996 lancerede Diesel deres første Diesel butik i New York City på Lexington Avenue. Rosso brugte tre forskellige kulturer til at fuldende sit produkt: Markedsføring fra USA, kreativitet fra Italien og systemer fra Tyskland.

Diesel butikken i New York blev en stor succes, og deres denim linie har oplevet en kraftig stigning i USA de senere år, hvilket har resulteret i at der i dag er 300 butikker verden over, fordelt på 80 lande. Diesel’s hovedkvarter ligger stadig i det nordlige Italien, i byen Molvena. Diesel er blevet meget kendt via deres kreative og provokerende markedsføring. De ønsker via deres markedsføring at udtrykke individualisme gennem deres tøj, ure og smykker.

Wilbert Das som er Diesel’s kreative direktør, og som har været i virksomheden siden 1988, står for alle Diesel produkter, når det drejer sig om design, reklame, og udvikling af nye produkter. Diesel fokuserer også på mange andre ting som ikke omhandler tøj, ure og smykker. På Diesel's hjemmeside kan musikere uploade og dele deres musik med andre musikere, og der kan deltages i konkurrencer om at vinde en verdensturné, sponsoreret af Diesel. Dette sociale netværk kalder de: Diesel:U:Music.

Diesel ure er blevet meget populære i hele verden og designerne bestræber sig hele tiden på at udvikle nye moderne herreure og dameure samt unisex modeller. Diesel ure skal være moderigtige, have det rigtige design og altid indeholde den nyeste teknologi. Diesel ure er mest kendt for deres klassiske modeller, som kendetegnes ved et slankt look med bredde urremme i italiensk læder og rustfrit stål.
Diesel og i særdeleshed Wilbert Das, ønsker at Diesel ure skal fremstå som værende et gennemarbejdet produkt, som bæres af personer med sans for stil og en unik personlighed.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

  Indlæser...