Garmin Edge

Uanset hvor og hvordan du cykler, har Garmin en GPS-cykelcomputer, fra deres Garmin Edge kollektion, som kan forandre din træning for altid. Din Edge overfører dine træningsdata til dit online træningsunivers Garmin Connect, hvor du kan analysere dine præstationer, dele dine oplevelser med andre og finde nye programmer og ture. Garmin Connect har revolutioneret motionslivet for millioner af brugere. Har man først prøvet træning med en Garmin GPS-cykelcomputer, er der ingen vej tilbage – denne super-brugervenlige teknologi giver nye, fantastiske dimensioner i træningen. Med Edge® har du mulighed for at holde styr på hver eneste tilbagelagt meter. Og du kan roligt give dig helt hen til din træning, for med en Edge på styret farer du aldrig vild.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af Garmin i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på varens ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.
Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her

Produktet er lagt i din indkøbskurv!