Lacoste

Lacoste ure

Lacoste har, siden starten i 1933 været synonymt med sportstøj med stil. Mærket blev grundlagt af tennislegenden René Lacoste, og blev hurtigt anerkendt som tennissportens tøjmærke. Lacoste har siden udviklet sig til et af verdens førende modemærker, og deres ure er bestemt ingen undtagelse. Urene fra Lacoste er både fransk elegance og designs i skarpe farver, og du finder modeller til både tenniskampen og forretningsmødet. Lacoste er både tidsløst og udfordrende og den velkendte krokodille er at finde på alle urene.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af Lacoste ure i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på urets ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.
Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her

Produktet er lagt i din indkøbskurv!