Suunto Essential

Suunto Essential er en unik serie af robuste outdoor-ure forenet med et sofistikeret og moderne design. Essential urene er håndlavet i Finland, og som Suunto så korrekt siger det så er alt hvad der er skabt i Finland bygget til at overleve, og det er netop hvad der er gældende for Essential urene. Materialerne er i højeste kvalitet uanset om det er rustfrit stål eller italiensk læder. De mange funktioner tæller blandt andet højdemåler, kompas, visning af solopgang/solnedgang, temperatur samt stormalarm. Alt i alt er Essential urene afspejlet i Suunto's mangeårige passion for et aktivt eventyrliv.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler Suunto ure i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på urets ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.
Indlæser...

1 Vare

pr. side
Stigende orden

1 Vare

pr. side
Stigende orden

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her

Produktet er lagt i din indkøbskurv!