Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa ure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Køn
Remtype
Farve på lænke/rem
Urskivefarve
Diameter
Tykkelse
Pris
Låstype

3 varer

Stigende orden
pr. side
Urmærket Swiss Military Hanowa er anerkendt for deres ekstraordinære kreation af sports- og livstilsure henvendt til det modebevidste klientiel. Hanowa blev grundlagt i Schweitz tilbage i 1963 af Hans Noll Watches, og fik hurtigt et godt ry for at producere ekstraordinære ure med præcision. Evnen til at skabe ure med præcision førte til introduktionen af Swiss Military-brandet med det nuværende fokus på performance og livsstil. Swiss Military Hanowa er i dag et globalt og anerkendt mærke der appellerer til alle generationer med interesse for kvalitetsure til en yderst konkurrencedygtig pris. I 2014 nåede Swiss Military Hanowa en milepæl, da de blev officielt licenseret af det schweiziske statsforbund, og alle urene anvender derfor kun Schweizisk urværk. Swiss Military Hanowa kombinerer moderne livsstil med teknologiske trends, og tager derfor armbåndsuret til et nyt niveau.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af Swiss Military Hanowa i Danmark. Det betyder, at du kan være 100 % sikker på urets ægthed, samt at du får 2 års officiel service og garanti. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis vi ikke har netop den model på lager, du søger.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her