TRIWA

TRIWA ure

Indlæser...
Filtrer
Filtrer efter
Pris

14 varer

Stigende orden
pr. side
Med deres kreative og farverige ure, promoverer det Svenske urmærke, TRIWA, attitude og individualitet i en ellers til tider traditionel verden af ure og accessories. TRIWA som er en forkortelse for "Transforming the Industry of Watches", er kreative i deres brug af farver og materialer. Hvert ur som forlader den svenske hovedstad Stockholm, er lavet med et løfte om, at bringe dig et produkt, der kan reflektere din individuelle stil og person. TRIWA har ure til alle lejligheder, og sortimentet svinger fra mere klassiske ure i traditionelle farver og materialer, til mere farvestrålende ure i mere utraditionelle designs. Kort sagt ved du at du skiller dig ud, når du bærer et TRIWA ur.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af TRIWA ure i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på urets ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her