Sikker handel på Superstar.dk

Det er yderst vigtigt for os, at du som kunde føler dig tryg, når du handler hos os. Vi er godkendt af e-mærket og anvender en sikker betalingsløsning fra E-pay der anvender SSL-kryptering - alt sammen for at gøre handelen så sikker som mulig for dig som køber. På denne side kan du finde mere information om, hvordan vi arbejder for at optimere sikkerheden på Superstar.dk.


e-mærket

Superstar.dk samarbejder med og er godkendt af e-mærket, der er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Bag e-mærket står syv interesse- og brancheorganisationer, herunder Dansk Erhverv, Forbrugerrådet og HK, og disse organisationer har opstillet 10 krav, som en virksomhed skal overholde for at blive godkendt af e-mærket. Du kan se de 10 krav her og læse meget mere om e-mærket på deres hjemmeside.

At en webshop er godkendt af e-mærket er din garanti som forbruger for, at webshoppen overholder gældende regler og love for handel på nettet. Det er udelukkende stabile og seriøse webshops, der bliver godkendt af e-mærket.

e-mærket kontrollerer bl.a. gennem stikprøver løbende, at de godkendte webshops overholder kravene, som virksomhederne har forpligtet sig til at overholde, ligesom e-mærket også tjekker virksomhederne og de ansvarlige personer bag, for dårlig presse. Som forbruger har du mulighed for at klage over et firma via e-mærket. Ved graverende fejl og brister kan godkendelsen inddrages igen. På denne måde kan du som forbruger altid stole på, at certifikatet er opdateret og gældende.

Alt dette gør, at du som forbruger trygt kan handle på nettet, når webshoppen er godkendt af e-mærket.

Læs mere om e-mærket, deres 10 krav og vores certificering.


SSL-Kryptering

Når du handler på Superstar.dk er du altid sikret mod misbrug af dine kortoplysninger. Vi benytter os af SSL-krytpering på vores betalingsside, hvilket indebærer, at dine kortoplysninger sendes i krypteret form gennem en sikker forbindelse. SSL-kryptering er den til dato sikreste løsning der findes i forhold til kryptering af data og anvendes af alle større betalingsinstitutioner.

Du kan se, at den sikre forbindelse er oprettet ved, at der dukker en hængelås op nederst i statusbjælken i din browser og ved, at "http" ændres til "https", hvor s'et står for "secure". Det er kun på den side, hvor kortoplysningerne indtastes, du kan se hængelåsen og s'et. Ovenstående er lovkrav og skal gælde på alle webbutikker du handler på. Se derfor altid efter disse to indikatorer, når du handler på nettet.

Læs mere om SSL-kryptering.


Epay

Vi benytter os af betalingsløsningen Epay, der er PCI-certificeret af VISA/MasterCard. Dette indebærer, at intet mindre end 200 sikkerhedspunkter skal opfyldes. Epay er en betalingsløsning, der fungerer præcis som en kortterminal - men på en webside. Det kan således beskrives som en salgs virtuel betalingsterminal.

Det eksterne firma FortConsult certificerer firmaer der sælger betalingsløsninger. De scanner regelmæssigt Epays system for sikkerhedsbrister og en gang om året bruger de meget tid og mange ressourcer på at forsøge at hacke Epays system. Dette samarbejde med Fort Consult garanterer således, at sikkerheden altid er ekstremt høj, og at systemet konstant opdateres. Med Epay kan du som kunde altid føle dig tryg, når du skal bruge dit kort på nettet.

Læs mere om sikkerheden med Epay.
Læs mere om PCI-certificering.
  Indlæser...