Suunto ure

Indlæser...

Varer 1-48 af 50

Stigende orden
Side
pr. side
Suunto er kendt for deres høje kvalitet samt deres lækre design. Suunto ure sætter ikke kun holdbarhed og design i fokus - de fokuserer også rigtig meget på funktioner. Suunto har en passion for at skabe sportsure som giver dig muligheden for at måle, analyser, forstå og forbedre din træning. Vælger du et ur fra Suunto kan du være sikker på at der er fokus på måling, pålidelighed og præcision. Et Suunto ur er med andre ord toppen, når man snakker design og high-tech ekspertise. Suunto har en vision om at blive verdens mest efterspurgte sportsur, og Suunto er til dato den største producent af sports- og dykkerure til udendørs og indendørs brug.

Superstar.dk er udpeget som officiel forhandler af Suunto i Danmark. Du kan således være 100 % sikker på urets ægthed samt på at få 2 års officiel service og garanti. Kontakt vores kundeservice hvis vi ikke har netop den model, du søger.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her