Beco

Beco Boxy Castle Watchwinder i valnød til 2 urer, inkl. adapter

Flere visninger

Beco Beco Boxy Castle Watchwinder i valnød til 2 urer, inkl. adapter
  • Kode: 309384
Med Boxy Castle har den tyske kvalitetsproducent Beco skabt noget nær den ideelle watchwinder. Watchwinderen, er lavet af træ, har et flot mat sort finish og har desuden plads til to ure på samme tid, der kan indstilles til individuelle omdrejningshastigheder og -retninger. De to motorer kan indstilles til mellem 650 og 3.600 omdrejninger pr. dag både med og mod uret samt i intervaller. Derudover har watchwinderen et lavt støjniveau samt indbygget LED-lys, der tænder ved berøring og automatisk slukker igen efter 20 sek. Watchwinderen sættes til stikkontakten med den medfølgende adaptor.
Specifikationer
Pris 2.998,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Leveringstid: 1-2 hverdage

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Ferielukket fra mandag 15. oktober til og med 21. oktober, men bestillinger foretaget på vores netbutik vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser.
Åben alle hverdage mellem kl 11-18 fra mandag 22. oktober igen.

Hurtig levering
Gratis bytte
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Yderligere information

Yderligere information

Glas Mineral
Datovisning Nej
Varenummer 309384
EAN 4022739345517
Bedømmelse

Beco Boxy Castle Watchwinder i valnød til 2 urer, inkl. adapter er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Indlæser...