IndlĂŚser...

Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth

Spar 69%
Vores pris 91 kr. Vejl. pris 295 kr.
Cape Cod
Udsolgt
I restordre

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Produktbeskrivelse
Bedømmelse
Levering

Hurtig levering til posthus, pakkeshop eller pakkeboks
Vi sender ordren til et udleveringssted tĂŚt pĂĽ dig.

Levering med omdeling til døren
Vi sender ordren direkte til den adresse, du vĂŚlger.

Specifikationer
Specifikationer
Varenummer8821-1
EAN746969888210
MĂŚrkeCape Cod
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstü størrelsen pü dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dÌkkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, sü finder du den her


Hvordan müles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, sü er dia meteren reelt bredden mült fra venstre til højre. BemÌrk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne nür de müler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden pü uret i profil - angives ved at müle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

VÌrktøjer og pleje

Køb vÌrktøjet med en super rabat, nür du køber et ur: LÌnkevÌrktøj - Vejledende pris 198 kr til at justere lÌnker med standard pins. Til at skifte og afmontere remme forhandler vi: Spring Bar Tool som du ogsü für en god pris pü, nür du køber den samme med et ur.

Du kan bruge: Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth til at polere ridser vĂŚk fra urets metal (kasse og metal lĂŚnke). Skulle du fĂĽ ridser pĂĽ urets glas, kan du bruge dette produkt:: Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, sü den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen pü hjemmesiden. LÌs mere her