Beco

Beco Boxy Fancy Brick - Guldfarvet Watchwinder med adapter

Flere visninger

Beco Beco Boxy Fancy Brick - Guldfarvet Watchwinder med adapter
Kode: 309409

Lagerstatus: På lager

Leveringstid: BESTILLINGSVARE! Forventes afsendt indenfor 3 uger
Leveringstid: 1 hverdag fra afsendelse

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

BECO-309409 er en guldfarvet Boxy Fancy Brick Watchwinder fra Beco med plads til ét ur. Adapter følger med. Den kan indstilles til at dreje rundt mellem 650-3600 gange per dag. Den kan rotere vekslende, til højre eller til venstre. Den har lavt støjniveau, som gør at den kan placeres stort set alle steder uden at forstyrre. En lækker udgave fra Beco.
Specifikationer

Vejl. Pris: 2.198,00 DKK Spar 48%

Vores pris 1.139,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Yderligere information

Yderligere information

Glas Acryl
Datovisning Nej
Mærke Beco
Varenummer 309409
EAN 4022739652592
Bedømmelse

Beco Boxy Fancy Brick - Guldfarvet Watchwinder med adapter er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Indlæser...