Beco

Beco Boxy Castle Watchwinder i valnød til 2 urer, inkl. adapter

Flere visninger

Beco Beco Boxy Castle Watchwinder i valnød til 2 urer, inkl. adapter
Kode: 309384

Lagerstatus: På lager

Leveringstid: 1-2 hverdage

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Med Boxy Castle har den tyske kvalitetsproducent Beco skabt noget nær den ideelle watchwinder. Watchwinderen, er lavet af træ, har et flot mat sort finish og har desuden plads til to ure på samme tid, der kan indstilles til individuelle omdrejningshastigheder og -retninger. De to motorer kan indstilles til mellem 650 og 3.600 omdrejninger pr. dag både med og mod uret samt i intervaller. Derudover har watchwinderen et lavt støjniveau samt indbygget LED-lys, der tænder ved berøring og automatisk slukker igen efter 20 sek. Watchwinderen sættes til stikkontakten med den medfølgende adaptor.
Specifikationer

Vejl. Pris: 3.798,00 DKK Spar 47%

Vores pris 1.994,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Yderligere information

Yderligere information

Glas Mineral
Datovisning Nej
Mærke Beco
Varenummer 309384
EAN 4022739345517
Bedømmelse

Beco Boxy Castle Watchwinder i valnød til 2 urer, inkl. adapter er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Indlæser...