Indlæser...

Beco Boxy Fancy Brick - Watchwinder i sort med plads til et ur

Spar 20%
Vores pris 1.119 kr Vejl. pris 1.399 kr
Beco
Udsolgt
I restordre
Sort Boxy Fancy Brick watchwinder fra Beco med plads til at optrække et ur. Den smarte watchwinder kan kombineres med flere Fancy Brick watchwindere hvis du med tiden skulle få brug for at optrække flere ure på samme tid. Det er endvidere bl.a. muligt at programmere den til at køre mellem 650 og 3.600 omdrejninger pr. dag, og så har den et lavt støjniveau. Inkluderer adapter.

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

-
Bedømmelse
Levering

Hurtig levering til posthus, pakkeshop eller pakkeboks
Vi sender ordren til et udleveringssted tæt på dig.

Levering med omdeling til døren
Vi sender ordren direkte til den adresse, du vælger.

Specifikationer
Specifikationer
Varenummer309394
EAN4022739637476
MærkeBeco
GlastypeAcryl
DatovisningNej
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden.