Beco

Beco Boxy Fancy Brick - Watchwinder i sort med plads til et ur

Flere visninger

Beco Beco Boxy Fancy Brick - Watchwinder i sort med plads til et ur
Kode: 309394

Lagerstatus: På lager

Leveringstid: 1-2 hverdage

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Sort Boxy Fancy Brick watchwinder fra Beco med plads til at optrække et ur. Den smarte watchwinder kan kombineres med flere Fancy Brick watchwindere hvis du med tiden skulle få brug for at optrække flere ure på samme tid. Det er endvidere bl.a. muligt at programmere den til at køre mellem 650 og 3.600 omdrejninger pr. dag, og så har den et lavt støjniveau. Inkluderer adapter.
Specifikationer

Vejl. Pris: 1.898,00 DKK Spar 47%

Vores pris 997,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

-
Yderligere information

Yderligere information

Glas Acryl
Datovisning Nej
Mærke Beco
Varenummer 309394
EAN 4022739637476
Bedømmelse

Beco Boxy Fancy Brick - Watchwinder i sort med plads til et ur er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Indlæser...