Beco

Beco Boxy Castle - Lille sort Watch Winder med LED-lys til et ur

Flere visninger

Beco Beco Boxy Castle - Lille sort Watch Winder med LED-lys til et ur
Kode: 309398

Lagerstatus: På lager

Leveringstid: 1-2 hverdage

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik holder desværre midlertidigt LUKKET grundet COVID-19. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Boxy Castle er en Watch Winder fra Beco med plads til at holde et automatisk ur i gang, hvis det ikke bliver brugt for en periode. Denne sorte Watch Winder, lavet i træ med sort finish, har indbygget LED som lyser når der røres ved kassen og slukker automatisk efter 20 sekunders inaktivitet. Der er mulighed for at vælge imellem 650 og 3.600 omdrejninger pr. dag, og så har den et lavt støjniveau når den er i brug. Inkluderer AC adapter 110 til 230V.
Specifikationer

Vejl. Pris: 2.598,00 DKK Spar 48%

Vores pris 1.363,00 DKK

 
5.0 star rating 1 Anmeldelse
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Yderligere information

Yderligere information

Glas Mineral
Datovisning Nej
Mærke Beco
Varenummer 309398
EAN 4022739068348
Bedømmelse

Beco Boxy Castle - Lille sort Watch Winder med LED-lys til et ur er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Indlæser...