Bulbul

Bulbul Pebble 02 - Armbåndsur i mat stål med hvid urtavle og sort læderrem

Flere visninger

Bulbul Bulbul Pebble 02 - Armbåndsur i mat stål med hvid urtavle og sort læderrem
Kode: P02
På lager: Nej
Type: Dameur, Herreur
Leveringstid: Leveringstid: i restordre

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er sommerlukket fra mandag 3. august, til og med fredag 4. september. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser

Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Danske Bulbul står bag dette armbåndsur hvor klassiske elementer møder cool kreativitet. Urkassen på Pebble 02 er formet med inspiration fra stenene på de skandinaviske strande og er lavet i 316L stål med dertil schweizisk urværk og enkel hvid urtavle. Urremmen er lavet i dobbeltsidet ægte italiensk sort læder som føles behageligt rundt om håndledet. Den blå detalje på remmen fungerer som et cool element til det klassiske. Uret har safirglas og en vandtæthed på 3ATM.
Specifikationer

Vejl. Pris: 2.500,00 DKK Spar 30%

Vores pris 1.762,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Urrem af læder
Urremmen er fremstillet af læder.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 37 mm
Tykkelse 8 mm
Lænke/Rem Læderrem (fits wrist of about 14-21 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 18 mm
Glas Safir
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Blå, Sort
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sølv
Urskivefarve Hvid
Mærke Bulbul
Varenummer P02
Køn Dameur, Herreur
Bedømmelse

Bulbul Pebble 02 - Armbåndsur i mat stål med hvid urtavle og sort læderrem er 37 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Indlæser...