Indlæser...

Casio STL-S300H-1AEF - Frækt design og praktiske funktioner

Spar 20%
Vores pris 399 kr Vejl. pris 499 kr
Casio
Udsolgt
I restordre
Denne model er for personer som både søger funktionalitet og frækt design. Uret STL-S300H-1AEF kommer fra det populære varemærke Casio. Modellen kan oplade sit batteri fra solenergi, benytte sit praktiske LED-lys, som gør det muligt at aflæse tiden i mørke, og lave tidsmålinger med sit stopur. Uret kan desuden gemme omgangstiderne i sin hukommelse. Det er altså et brugbart og flot ur, som enhver kan få glæde af.

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

LED-lys
En lysdiode (light-emitting diode/LED) anvendes til at oplyse urets front.

Solcelleenergi
En solcelle fungerer som energikilde til uret.

Verdenstid
De største byer i verden er indprogrammeret i uret, så vælg den by, du befinder dig i/nærmest ved (i den samme tidszone), og uret viser dig herefter helt automatisk den rigtige tid for den pågældende tidszone.

Stopursfunktion - 1/100 sek. - 100 timer.
Mellemtid og sluttid måles ned til 1/100 af et sekunds nøjagtighed med en målekapacitet på op til 100 timer.

5 daglige alarmer
Alarmen udsender et lydsignal, der minder dig om bestemte hændelser. Du kan også aktivere et såkaldt timersignal, der bipper hver hele time. Denne model har fem alarmer, der er uafhængige af hinanden, og som giver lyd ved de forske