Casio

Casio AQ-S810W-1AVEF

Flere visninger

Casio Casio AQ-S810W-1AVEF
Kode: AQS810W 1AVEF
Type: Herreur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Et robust og maskulint ur. LED-lyset oplyser uret i mørke, og solceller søger for, at batteriet aldrig skal byttes. Uret egner sig desuden glimrende til svømning og snorkling, og er vandtæt ned til 10 bar. Uret har desuden smarte funktioner såsom fem alarmer, stopur, kalender og nedtællingsfunktion.
Specifikationer

Vejl. Pris: 698,00 DKK Spar 32%

Vores pris 478,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Smart analog-digitalt armbåndsur i slidstærkt sort resin.

LED-belysning
En lysdiode (light-emitting diode/LED) anvendes for at belyse urets front.

Solcelleenergi
En solcelle fungerer som energikilde til uret.

Verdenstid
De største byer i verden er indprogrammeret i uret, så vælg den by, du befinder dig i/nærmest ved (i den samme tidszone), og uret viser dig herefter helt automatisk den rigtige tid for den pågældende tidszone.

2 stopure - 5 sekunder - 100 minutter
Denne model har to stopure, der er uafhængige af hinanden. Disse stopure udsender et signal, når det forudbestemte interval er løbet ud. Uret har en maksimal kapacitet på op til 100 minutter og kan indstilles i cyklusser på 5 sekunder.

5 daglige alarmer
Alarmen udsender et lydsignal, der minder dig om bestemte hændelser. Du kan også aktivere et såkaldt timersignal, der bipper hver hele time. Denne model har fem alarmer, der er uafhængige af hinanden, og som giver lyd ved de forskellige begivenheder, der er vigtige for dig.

Lyd vedr. funktionsknapperne
Tastelyden kan slås fra. Alarmsignaler m.m. bliver ikke påvirket af dette.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk hver måneds varighed og tager hensyn til skudår.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan vises i et 24-timer-format eller som AM/PM-format.

Sfærisk glas
Overfladen på uret er afrundet, hvilket resulterer i et mere stabilt glas, der er mere modstandsdygtigt over for ekstreme forhold.

Urkapsel af harpiksUrets urkapsel er fremstillet af naturligt harpiks, som både er meget slidstærkt og fleksibelt.

Rem af harpiks
Naturligt harpiks er perfekt til fremstilling af urremme etc., eftersom materialet både er meget slidstærkt og fleksibelt.

Indikator til batteriniveau
Indikatoren viser det nuværende batteriniveau.

Vandtæthed 10 ATM(100 meter)
Godkendt til 10 bar/100 meters statisk tryk (i laboratoriemiljø, ISO 2281). Det indebærer, at du kan have uret på, når du bader eller vasker op, men ikke når du dykker.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, hvilket forårsager kondens under glasset. Hvis du bemærker små dråber under glasset, skal du skynde dig at tage uret til en urmager, som kan åbne uret og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dråberne forsvinder, og fugtigheden kan sive ind i urværket og forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at betyde, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget.


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 46 mm
Tykkelse 13 mm
Lænke/Rem Resin (fits wrist of about 14-22 cm in circumference)
Glas Mineral
Urværk Anadigi
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Urkasse materiale Resin
Urkassefarve Sort
Urskivefarve Sort
Mærke Casio
Varenummer AQS810W 1AVEF
Køn Herreur
Bedømmelse

Casio AQ-S810W-1AVEF er 46 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 13 mm.

  Indlæser...