Casio

Casio STR-300C-1VER

Flere visninger

Casio Casio STR-300C-1VER
Kode: STR300C 1VER
Type: Dameur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

STR-300C-1VER er et suverænt sportsur fra Casio Collection. Uret har en række forskellige funktioner, som er tilpasset træningsformål. Der er bl.a. stopur, omgangstidstagning, distancemåler, 5 daglige alarmer med slumrefunktion, automatisk kalender og en vandtæthed på 5 ATM. Den sorte rem er lavet i resin, og uret vil derfor føles komfortabelt at have på. Samlet set får du her et yderst funktionelt sportsur, der er lige nyttigt i hverdagen og til træning.
Specifikationer

Vejl. Pris: 598,00 DKK Spar 31%

Vores pris 415,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Stopursfunktion - 1/100 sek. - 100 timer.
Mellemtid og sluttid måles ned til 1/100 af et sekunds nøjagtighed med en målekapacitet på op til 100 timer.

Stopurshukommelse: 60 hændelser
Data fra stopurets funktioner (og dato) kan gemmes i uret. Hukommelsen har plads til 60 hændelser.

Pace Maker (afstand)
Uret kan indstilles til at afgive en sekvens af toner, der hjælper dig med at holde rytmen under din træning. Hvis du måler længden af dine skridt, kan uret beregne distancen, du har løbet/gået under træningen.

Timerindstilling - 1/1 min - 100 timer (med automatisk gentagelse)>
Timerindstillingen kan påminde om særlige/gentagende hændelser, som du indstiller til et bestemt tidspunkt og med et akustisk signal. Timerne beregnes også fra den angivne tid. Tiden kan indstilles i sekund-intervaller, op til 100 timer i forvejen. Funktionen er særlig anvendelig ved daglige påmindelser (medicinindtag etc.) eller intervaltræning.

5 daglige alarmer
Alarmen anvender et lydsignal, som du indstiller til påmindelse om gentagende hændelser. Du kan også aktivere et timersignal, der markerer hver hele time. Denne model har fem uafhængige alarmer, som giver en god fleksibilitet, når det daglige hukommelsesbehov skal dækkes.

Snooze-funktion
Du kan pause alarmen, og den vil genaktivere efter nogle få minutter.

12/24-time angivelse
Tiden angives i enten et 12-timers eller 24-timers-format.

Sfærisk glas
Oversiden af urets glas er afrundet, hvilket giver en øget stabilitet samt en bedre modstandskraft over for ridser m.m.

Lang batteri-levetid
Den nyudviklede elektronik giver dette ur et markant lavere energiforbrug i forhold til den normale standard.
Levetid: 10 år.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.


Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 35 mm
Tykkelse 12 mm
Lænke/Rem Resin (fits wrist of about 13-23 cm in circumference)
Urværk Digital
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Urkasse materiale Resin
Urkassefarve Sort
Urskivefarve LCD/LED
Mærke Casio
Varenummer STR300C 1VER
EAN 4971850768487
Køn Dameur
Bedømmelse

Casio STR-300C-1VER er 35 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Indlæser...