Indlæser...
-33%
discount

Casio W-210-1DVES

Spar 33%
Tilbudspris 265,00 kr Normalpris 398,00 kr
Casio
Udsolgt
Uret bliver ikke længere produceret
Sporty og funktionelt Casio Collection ur med digital visning og urrem i sort resin. Udover det lækre design har W-210-1DVES uret forskellige funktioner integreret. Disse tæller blandt andet LED-belysning, stopur, daglig alarm og kalender. Uret har dobbelt tidsvisning, så du har mulighed for at se klokken for to forskellige tidszoner på samme tid - yderst praktisk for dig som ringer meget udenlands. Uret har en vandtæthed på 5 ATM.
Detaljer

Smart digital ur med masser af gode digitale funktioner.

LED-belysning
En lysdiode (light-emitting diode/LED) anvendes for at belyse urets front.

Sekundær tidszone
En anden/sekundær tidszone kan indstilles på uret. Dette er rigtigt smart, hvis man ofte har kontakt med personer i andre tidszoner/lande.

Stopursfunktion - 1/100 sek. - 24 timer.
Mellemtid og sluttid måles ned til 1/100 af et sekunds nøjagtighed med en målekapacitet på op til 24 timer.

Daglig alarm
Den daglige alarm har et lydsignal, som du kan indstille, når du ønsker at blive påmindet om gentagende hændelser.

Automatisk kalender
Korrigerer automatisk hver måneds varighed og tager hensyn til skudår.

12/24-timers tidsangivelse
Tiden kan vises i et 24-timer-format eller som AM/PM-format.

Sfærisk glas
Overfladen på uret er afrundet, hvilket resulterer i et mere stabilt glas, der er mere modstandsdygtigt over for ekstreme forhold.

Urkapsel af harpiksUrets urkapsel er fremstillet af naturligt harpiks, som både er meget slidstærkt og fleksibelt.

Rem af harpiks
Naturligt harpiks er perfekt til fremstilling af urremme etc., eftersom materialet både er meget slidstærkt og fleksibelt.

Lang batteri-levetid
Den nyudviklede elektronik giver dette ur et markant lavere energiforbrug i forhold til den normale standard.
Levetid: 10 år.

Vandtæthed 5 ATM (50 meter)
Godkendt til 5 bar/50 meter statisk tryk (I laboratoriemiljø ISO 2281), hvilket indebærer, at uret er vandtæt nok til at klare bad og opvask, men ikke mere end det.

Kondens – Vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger kan der opstå et naturligt undertryk i uret, som kan forårsage kondens. Indtræffer dette, kan der ses små dugdråber inde i uret. Når du opdager dette, bedes du hurtigst muligt tage uret med hen til urmageren – som kan åbne og tørre uret. Vær opmærksom på, at fugtigheden ikke forsvinder af sig selv, selvom dugdråberne måske gør det. Hvis fugten ikke fjernes, trænger den ind i urværket, og den kan meget muligt totalskade hele uret. Uanset vandtæthed, så er intet ur sikret mod kondens. Kondens kan ligeledes opstå, når du går fra vinterkulde og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at betyde, at der er tale om en fabrikationsfejl/at der kan gøres brug af reklamationsretten.

Bedømmelse
Levering

Hurtig levering til posthus, pakkeshop eller pakkeboks
Vi sender ordren til et udleveringssted tæt på dig.

Levering med omdeling til døren
Vi sender ordren direkte til den adresse, du vælger.

Specifikationer
Specifikationer
Urkassefarvesølvfarvet
RemtypeResin
Rem omkreds14-22
UrskivefarveLCD/LED
GlastypeMineral
UrværkDigital
DatovisningJa
Vandbeskyttelse5 atm (Vandsprøjt/regn)
Tykkelse11
Diameter40
Urkasse materialeResin
LåstypeSpænde
KønDameur, Herreur
Størrelsesguide

Urets størrelse
For bedre at kunne forstå størrelsen på dette ur, har vi sammenlignet det med en dansk 5-krone. Billedet til venstre viser hvor meget af uret der dækkes af 5-krone mønten (som er 28,5 millimeter i diameter). Hvis du ønsker at se en oversigt over flere størrelser sammenlignet med en 5-krone mønt, så finder du den her


Hvordan måles urets størrelse?
Diameteren
Vi bruger udtrykket diameteren, men da ikke alle ure har cirkelformet urkasser, så er dia meteren reelt bredden målt fra venstre til højre. Bemærk at enkelte producenter inkluderer kronen (til at indstille uret) og knapperne når de måler bredden, men vi forsøger at standardisere alle urene ved ikke at medregne kronen som en del af bredden..

size info
Tykkelsen
Tykkelsen - eller højden på uret i profil - angives ved at måle uret fra top til bund som illustreret nedenunder. Til sammenligning er en 5-krone mønt 2 millimeter tyk.
Man definerer normalt urene ud fra disse tal::
Tynd: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stort: 12-14 millimeter
Oversize: 14-18 millimeter

Værktøjer og pleje

Køb værktøjet med en super rabat, når du køber et ur: Lænkeværktøj - Vejledende pris 198 kr til at justere lænker med standard pins. Til at skifte og afmontere remme forhandler vi: Spring Bar Tool som du også får en god pris på, når du køber den samme med et ur.

Du kan bruge: Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth til at polere ridser væk fra urets metal (kasse og metal lænke). Skulle du få ridser på urets glas, kan du bruge dette produkt:: Pudsemiddel til urskiveglas - Beco Polywatch Lens Polishing Cream 211147.

Vi har fundet disse alternativer til dig:

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her

Produktet er lagt i din indkøbskurv!