Daniel Wellington

Daniel Wellington Classic Bristol Herreur, Roséguld, 40mm

Flere visninger

Daniel Wellington Daniel Wellington Classic Bristol Herreur, Roséguld, 40mm
  • Kode: ADW00100009
  • Type: Herreur
Dette herreur fra Daniel Wellington har et klassisk og tidløst design, som Daniel Wellington er kendt for. Urets minimalistiske detaljer ses i form af en behagelig mørkebrun læderrem og en urkasse i farven roséguld. Classic Bristol herreuret har en hvid urtavle der er holdt helt stilren med enkle indikatorer i roséguld som tilfører et sofistikeret look. Uret er et perfekt valg til dig som er på udkig efter et ur til alle anledninger og som ikke risikerer at gå af mode. På få minutter kan du selv udskifte remmen og dermed ændre udseende på uret.
Specifikationer

Pris: 1.495,00 DKK Spar 15%

Vores pris 1.270,75 DKK

Lagerstatus: På lager

Leveringstid: Afsendes næste hverdag, 1-2 hverdage fra afsendelse

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er desværre lukket torsdag 10. oktober pga. sygdom. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler af Daniel Wellingtons ure
Vi er autoriseret forhandler af Daniel Wellingtons ure. Dette garanterer, at du får et originalt ur med en dertilhørende service, når du vælger at købe dit ur hos os.

Urrem af læder
Urremmen er fremstillet af læder.

Tynd urkasse
Dette ur er produceret med en meget tynd urkasse, hvilket giver uret en stilfuld og eksklusiv følelse. Den lave profil gør uret ekstra anvendelig til skjorter og andet tætsiddende tøj.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 40 mm
Tykkelse 5 mm
Lænke/Rem Læderrem (fits wrist of about 12-23 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 20
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Rødguld
Urskivefarve Hvid
Varenummer ADW00100009
EAN 7350068240690
Køn Herreur
Bedømmelse

Daniel Wellington Classic Bristol Herreur, Roséguld, 40mm er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 5 mm.

  Indlæser...