Indlæser...

Daniel Wellington Classic Bristol Dameur, Sølv, 36mm

Spar 20%
Vores pris 1.039 kr Vejl. pris 1.299 kr
Daniel Wellington
Udsolgt
I restordre
Classic Bristol er et klassisk dameur fra Daniel Wellington i en materiale- og farvekombination, der er tidløs. Urskiven i hvid, med Daniel Wellingtons logo, står i flot kontrast til den ultra tynde urkasse i sølvfarvet og den bløde urrem i mørkebrunt læder. På få minutter kan du ændret looket på Classic Bristol uret ved at udskifte remmen til en anden læderrem eller en farverig Nato-rem med et preppy udtryk. Med andre ord er det et ur man aldrig bliver træt af.

Produktet er lagt i din indkøbskurv!

Detaljer

Autoriseret forhandler af Daniel Wellingtons ure
Vi er autoriseret forhandler af Daniel Wellingtons ure. Dette garanterer, at du får et originalt ur med en dertilhørende service, når du vælger at købe dit ur hos os.

Urrem af læder
Urremmen er fremstillet af læder.

Tynd urkasse
Dette ur er produceret med en meget tynd urkasse, hvilket giver uret en stilfuld og eksklusiv følelse. Den lave profil gør uret ekstra anvendelig til skjorter og andet tætsiddende tøj.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur