Daniel Wellington

Daniel Wellington Classy Glasgow - Dameur, Rødguld, 34mm

Flere visninger

Daniel Wellington Daniel Wellington Classy Glasgow - Dameur, Rødguld, 34mm
Kode: ADW00100078
På lager: Nej
Type: Dameur
Leveringstid: Leveringstid: i restordre

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Alle elementer i 0953DW Classy Glasgow spiller helt perfekt sammen og giver dig derfor et unikt dameur. Med en nato-inspireret rem i blå og hvid sammen med en ultra tynd urkasse i rødguld og små enkle Swarovski sten på den hvide urtavle, har du et ur som passer til både formelle og uformelle anledninger. Urkassen måler 34 mm og er kun 6 mm tyk.
Specifikationer

Vejl. Pris: 1.099,00 DKK Spar 20%

Vores pris 879,20 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler af Daniel Wellingtons ure
Vi er autoriseret forhandler af Daniel Wellingtons ure. Dette garanterer, at du får et originalt ur med en dertilhørende service, når du vælger at købe dit ur hos os.

Tynd urkasse
Dette ur er produceret med en meget tynd urkasse, hvilket giver uret en stilfuld og eksklusiv følelse. Den lave profil gør uret ekstra anvendelig til skjorter og andet tætsiddende tøj.

Urrem af nylon
Urets urrem er fremstillet af et slidstærkt og let nylon.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 34 mm
Tykkelse 4 mm
Lænke/Rem Stofrem (fits wrist of about 10-18 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 17 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Blå, Hvid, Navy
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Rødguld
Urskivefarve Hvid, Krystal
Mærke Daniel Wellington
Varenummer ADW00100078
EAN 7350068241819
Køn Dameur
Bedømmelse

Daniel Wellington Classy Glasgow - Dameur, Rødguld, 34mm er 34 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 4 mm.

  Indlæser...