Dyrberg Kern

Dyrberg Kern Satine - Dameur med to rækker Swarovski sten og urrem i hvid silikone

Flere visninger

Dyrberg Kern Dyrberg Kern Satine - Dameur med to rækker Swarovski sten og urrem i hvid silikone
  • Kode: 335135
  • Type: Dameur
Dyrberg/Kerns Satine serie har et sporty/klassisk look, der fungerer rigtig godt til det aktive menneske. Remmen på Satine-src-5G1 er i silikone og gør uret utrolig behageligt at bære. Urkassen er i guldfarvet rustfrit stål og tre kronografer pryder midten af urskiven sammen med Dyrberg/Kerns logo. På urkransen udstråler de to rækker af Swarovski sten klasse og elegance. Et utrolig flot og behageligt ur, som passer til alle anledninger.
Specifikationer
Pris 1.599,00 DKK
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Ekstra urskive til et 24-timers-format
Inden i den normale urskive findes der en mindre urskive i et 24-timers-format.

Swarovskikrystal
Uret er belagt med glitrende Swarovskikrystaller.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.


Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 37 mm
Tykkelse 9 mm
Lænke/Rem Silikone (fits wrist of about 12-22 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 18 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Hvid
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Guld
Urskivefarve Guld, Krystal
Varenummer 335135
Køn Dameur
Bedømmelse

Dyrberg Kern Satine - Dameur med to rækker Swarovski sten og urrem i hvid silikone er 37 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Indlæser...