Dyrberg Kern

Dyrberg Kern Satinelle - Dameur med guldbelagt urkasse og urrem i sort silikone

Flere visninger

Dyrberg Kern Dyrberg Kern Satinelle - Dameur med guldbelagt urkasse og urrem i sort silikone
Kode: 334316
Type: Dameur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er sommerlukket fra mandag 3. august, til og med fredag 4. september. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser

Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

En vældig stilfuld og flot model fra Dyrberg/Kerns Satinelle kollektion. Urets farvekombination går ikke ubemærket hen og udstråler attitude. Urskiven prydes af eksklusive Swarovski krystaller. Uret har sort silikonerem som gør uret yderst komfortabel at bære. Satinelle-SRC-4G5 er vandtæt op til 5 ATM og slidstærkt mineralglas beskytter urskiven.
Specifikationer

Vejl. Pris: 1.399,00 DKK Spar 37%

Vores pris 875,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Swarovskikrystal
Uret er belagt med glitrende Swarovskikrystaller.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.


Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 30 mm
Tykkelse 8 mm
Lænke/Rem Silikone (fits wrist of about 11-23 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 15 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Sort
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Guld
Urskivefarve Guld, Sølv
Mærke Dyrberg Kern
Varenummer 334316
EAN 5703885266510
Køn Dameur
Bedømmelse

Dyrberg Kern Satinelle - Dameur med guldbelagt urkasse og urrem i sort silikone er 30 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Indlæser...